Informatiebehoefte van Amsterdamse ouders

Afgelopen maanden zijn we met verschillende groepen Amsterdamse ouders in gesprek gegaan over hun informatie behoefte rond het primair en voortgezet onderwijs in Amsterdam (PO en VO).

We hebben onderscheid gemaakt tussen de informatiebehoefte bij het zoeken naar een school (schoolkeuze) en de informatiebehoefte als het kind op school zit (schoolgaand).

Samen werken aan een overzicht van behoeften en databronnen die in die behoeften kunnen voorzien!

In een overzicht van de informatiebehoeften van Amsterdamse ouders laten we zien welke verschillende behoeften zijn geanalyseerd, welke data eventueel in die behoeften kan voorzien en waar die data te vinden is. Het idee is om dit online overzicht steeds verder aan te vullen, zodat we constant zien wat het verschil is tussen de behoeften van ouders en de open onderwijs data die in die behoeften zouden moeten voorzien. Ieder is uitgenodigd om in dit bestand te werken.

Dit bericht is geplaatst in Open Onderwijs Data. Bookmark de permalink. Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • School en Toekomst Datablogs

    LogoSenT
  • Onderwijs A tm Z
  • Aanmelden nieuwsbrief

    * = verplicht veld