Kletsen met Deepak Bhatia

                                                       Wie ben ik?
images
Deepak werkt als free-lance softwaredeveloper en volgt parttime een Master-opleiding. In de toekomst wilt hij graag meewerken aan het ontwikkelen van software die wereldproblemen proberen op te lossen. Kan hij deze Challenge winnen met zijn app? Na het zien van de presentaties van de andere deelnemers, schat hij z’n concurrentie erg sterk: “Anderen hebben een grotere kans om te winnen”. Maar dat weerhoudt hem er niet van om zijn best te doen. Hij is nu bezig met de snelheid van zijn app en de navigatie binnen de app te verbeteren.

Wat doe ik?
De app zoekt naar vacatures die beschikbaar zijn via de JobsFeed API, deze vacatures worden gepresenteerd aan de werkzoekende. De vacatures worden uitgezocht op basis van voorkeuren voor een eerste baan, werksector en educatieniveau. De doelgroep van de app zijn mensen die zoeken naar de juiste opleiding voor een bepaalde baan. Dus voornamelijk jongeren. Door de mogelijkheid om reminders aan te zetten om contact op te nemen met de werkgever, worden mensen gemotiveerd om te solliciteren.

Waarom doe ik het?
Deepak vindt de Challenge interessant omdat het een van de belangrijkste problemen in onze maatschappij behandelt: jongerenwerkloosheid. Met zijn app wil hij jongeren motiveren om te solliciteren.

Dit bericht is geplaatst in School en Toekomst. Bookmark de permalink. Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • School en Toekomst Datablogs

    LogoSenT
  • Onderwijs A tm Z
  • Aanmelden nieuwsbrief

    * = verplicht veld