Presentatie Apps voor Ouders Challenge! aanstaande zaterdag 15 september 14.30 OBA

Aankomende zaterdag 15 september presenteren de 3 winnaars van de Apps voor Ouders challenge 2012 hun Apps. De presentatie wordt gedaan in een lerende omgeving: de Openbare Bibliotheek van Amsterdam. We beginnen om 14.30 en zijn om 16.00 klaar.

Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken naar de presentaties en mee te praten over de ontwikkeling van deze en andere Apps voor Ouders. Samen gaan we kijken welke data en welke toepassingen we wensen in de toekomst en starten we de lobby om deze wensen in vervulling te laten gaan.

Wilt u bij de presentatie zijn, stuur dan even een mail naar alette@hackdeoverheid.nl.

Graag tot zaterdag!

Dit bericht is geplaatst in Evenement, Open Onderwijs Data. Bookmark de permalink. Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • School en Toekomst Datablogs

    LogoSenT
  • Onderwijs A tm Z
  • Aanmelden nieuwsbrief

    * = verplicht veld